Lokalnytt fra NRK
torsdag 25 mai 2017

Nyheter fra NRK

Nyheter fra NRK Rogaland

1. Krisen fortsetter for Viking. Egersund IK hadde aldri slått Stavanger-klubben i cupen – før torsdag.
  2. En ung mann ble torsdag pågrepet i nærheten av Klepp lensmannskontor på Jæren. Mannen hadde med seg lighter og bensinkanne og ville tenne på lensmannskontoret.
  3. Temperaturforskjeller på tjue grader og store værskiller preger landet i helgen
  4. I Stavanger er det fullt, og i Sandnes er det kun få plassar igjen. Det er mange elevar som ønskjer å gå ungdomsskule med breiddeidrett til hausten.
  5. Rogfast blir Norges største veiprosjekt noensinne. Slik kan tunnelen komme til å se ut når den står ferdig.
  6. To menn med elektrosjokkvåpen tok seg inn på Møllehagen restaurant på Bryne like før klokka 23 torsdag kveld 18.mai. De truet de ansatte, som ble lettere skadet.
  7. Oppdrettsbedriften Egil Kristoffersen og sønner i Bø i Vesterålen bruker mye tid og penger på å holde kontroll på lakselusa. Men Mattilsynet er ikke tilfreds med beredskapen i bransjen.
  8. Politiet vurderer ekstra tryggingstiltak på Justin Bieber-konserten i Stavanger 7. juni.
  9. I kveld spilles det Europaliga-finale, men for innbyggerne i Haugesund er det et annet oppgjør som er langt viktigere.
  10. Rundt 3500 bønder samla seg i hovudstaden i demonstrasjon mot regjeringa sin landsbrukspolitikk, etter at bondeorganisasjonane braut forhandlingane med staten.
  11. For få måneder siden fikk ektemannen påvist kreft. Nå er det Unni Olaussen sin tur til å sjekke seg. Norge har den nest høyeste forekomsten av føflekkreft i verden, og forekomsten er dobbelt så høy i sørlige som i nordlige fylker.
  12. Åtte ungdommer på 15 og 16 år er avhørt av politiet i Gjesdal, mistenkt for å ha stappet avføring og urin inn i instrumentene til Ålgård skolekorps.
  13. Oljebedriftene treng fleire lærlingar, men nå er det ikkje nok elevar å ta av. Etter nokre mørke år, lysnar det for ungdommen som har satsa på ei framtid i oljebransjen.
  14. Ola Borten Moe og Erik Hauganes selskap Okea har kjøpt Totals andel av Gina Krog-feltet for 3 milliarder kroner.
  15. Forbrukerombudet skal undersøke om selskapet Oncolomed driver med villedende markedsføring. Selskapet tjener store penger på å sende kreftpasienter ut av landet for behandling. Daglig leder i selskapet avviser kritikken.
  16. Viking låg an til bortesiger. Så øydela eliteseriens toppscorar for gjestene i kampens aller siste sekund.
  17. BEIJING (NRK): Norsk fisk er igjen velkommen i Kina. En ny avtale som signeres tirsdag åpner verdens største fiskemarked for norsk fisk. Oppdrettsnæringen håper på milliardomsetning i løpet av få år.
  18. Oljeselskapet skal bruke mellom 1 og 2 milliarder på ny teknologi og et nytt kompetansesenter i Stavanger.
  19. Det franske oljeselskapet Totals norske avdeling skal redusere tallet på ansatte og innleide med mellom 115 og 140. Håpet er å løse dette ved frivillighet.
  20. Etterlatte og overlevende fra Alexander L. Kielland-ulykken arrangerer en egen høring for å få svar på hvorfor plattformen veltet og 123 mennesker døde.
  21. Mellom 15 og 20 prosent av norsk ungdom har psykiske vansker, viser folkehelserapporten som ble publisert i 2015. Samtidig finnes det lite forskningsbasert kunnskap som kan si noe sikkert om årsakene.
  22. Noen ganger er ønsket om å vinne større enn lysten til å bremse. Søndag var det olabilløp i Stavanger.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar